Line-Up Jongerencamping Appelhof

Midden op Camping Appelhof is onze discotheek The Big Uitgaan Jongerencamping AppelhofApple. Tijdens de zomer is het hier iedere avond feest. Er zijn bijna iedere dag optredens van bekende Nederlandse Dj’s. Zo stonden hier o.a: Martin Garrix, Ronnie Flex, JeBroer, Polska, Boef, Lil’ Kleine, Julian Jordan, Bassjackers, Erik Arbores, Vato Gonzalez, Sterretje, Mental Theo en vele andere.

Bekijk het programma voor de zomervakantie van 2018. Met o.a. STUK TV, Boef, Sevn Alias, Jonna Fraser, Trobi, JEBROER, Josylvio, Childsplay, 538 Dj’s on Tour, Matsoe Matsoe en meer >> Zodra wij de line-up voor 2019 gereed hebben plaatsen wij die hier.

Party Agenda

Op de bovenverdieping van The Big Apple is een gezellige bar waar je ook overdag lekker kan chillen. Er zijn hier ook pooltafels. In de kelder is de discotheek met ruime dansvloer en vette lichtshow. De discotheek is ook toegankelijk als je 15 of 16 jaar bent! Houdt er rekening mee dat er entreegelden gevraagd worden in de disco’s dus ook de BA de hoogte hiervan hangt van de artiest af. ( Dus zoek goeie sponsoren voor je vakantie 😉 )
Voor het complete zomerprogramma van Uitgaan op Terschelling ga naar: www.uitgaanterschelling.nl

Alcoholleeftijd op vakantie: Meer info >